skip to Main Content
ERMELO – De subsidieregeling Wijk van de Toekomst Ermelo is vastgesteld door het college. Per particuliere woning is een maximum bedrag van 12.000 euro beschikbaar. Bewoners van de Wijk van de Toekomst kunnen binnenkort subsidie aanvragen voor het nemen van isolatie- en installatiemaatregelen die zij tot 31 december 2026 kunnen uitvoeren.

Meer informatie is te vinden op de website www.ermelo.nl/wijkvandetoekomst. Bewoners van de Wijk van de Toekomst stelt de gemeente persoonlijk per brief op de hoogte.

Op 19 juli 2019 heeft de gemeente Ermelo de subsidie Gelderse proeftuin aardgasvrije wijk ontvangen. Deze subsidie is bestemd voor het aardgasvrij maken van 484 woningen in de Wijk van de Toekomst. Nu de gemeentelijke subsidieregeling is vastgesteld kunnen bewoners van de Wijk van de Toekomst aan de slag om hun woning stap voor stap aardgasvrij te maken.

UWOON

Ook UWOON kan voor het aardgasvrij maken van haar woningen in de Wijk van de Toekomst aanspraak maken op de subsidie die beschikbaar is gesteld door de provincie Gelderland.

De woningcorporatie kan aanspraak maken op een bedrag van 7.200 euro per woning en kan dit gebruiken voor installatiemaatregelen.

Als koploper heeft UWOON de huurwoningen in de Wijk van de Toekomst de afgelopen jaren al grondig geïsoleerd en onderzoekt de komende tijd welke alternatieve installaties zij in de woningen toe kan passen. UWOON houdt de bewoners hiervan op de hoogte.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken
X