Skip to content

PERSBERICHT
ERMELO – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor
terecht bij Goedkope Keuringen op 4 en 18 december, 8 en 22 januari en vervolgens twee keer per maand in het Dienstencentrum de Baanveger, IJsbaanweg 45.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616.

Zelf een datum reserveren kan via de website:   www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij het ZorgDomein.


Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 45,00, C/D/E en Taxipas € 60,00.
Leden van CNV/FNV/(ouderen) bonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 5,00 korting op bovengenoemde prijzen (geldt uitsluitend voor 75+ B/E en medisch).
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.
Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op <http://mijn.cbr.nl/> mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

Back To Top
Zoeken